FC Belghoven De beste FIFA-speler? "Tibeau zegt dat hij niet speelt, maar hij kan het gewoon niet!"

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Jaap Vreeke
| 0 reacties
De beste FIFA-speler? "Tibeau zegt dat hij niet speelt, maar hij kan het gewoon niet!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 13 mei opent FC Eindhoven zijn play-offs richting Eredivisie. Voetbalkrant.com reisde naar Nederland op zoek naar de 11 Belgen en keerde terug met de unieke reeks 'FC Belghoven'. In week 2 beantwoorden ze ongewone vragen met een ploeggenoot: wie is de beste FIFA-speler?

"Jinty Caenepeel denk ik, maar Anil doet het ook niet slecht", begint Dario Van den Buijs. Waar hij zichzelf ziet in de hiërarchie? "Ik plaats mezelf op de voorlaatste plaats omdat ik nog iets beter ben dan Tibeau. Hij zegt dat hij het spelletje niet speelt, maar dat is gewoon omdat hij het niet kan." (lacht)

Ik ben de beste, maar Anil is fraaie tweede

Jinty Caenepeel

Jinty Caenepeel gaat uiteraard akkoord met de keuze van Van Den Buijs: "Ik ben de beste in FIFA, maar Anil (Koç, red.) is een fraaie tweede."

De Belg met Turkse roots heeft nog meer fans. "Ik speel zelf geen FIFA, maar als ik iemand moet kiezen dan is het Anil Koç", vertelt Sebastiaan De Wilde. Ook Chiro N'toko kiest voor Koç: "Anil is de beste".

Fries Deschilder en Jari Vandeputte leggen zich echter niet neer bij de mening van hun ploegmaats. Zij vinden allebei dat ze zelf de meester zijn in de virtuele voetbalwereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties