Toptalent krijgt telefoontje van Ancelotti: "Je mag vertrekken"

Redactie
| 6 reacties
Toptalent krijgt telefoontje van Ancelotti: "Je mag vertrekken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pep Guardiola staat volgend seizoen aan het roer van Manchester City, toptrainer Carlo Ancelotti is zijn vervanger bij Bayern München. maar de Italiaanse coach zou zich alvast flink hebben laten gelden.

Volgens de Süddeutsche Zeitung belde Ancelotti namelijk toptalent Mario Götze op om hem duidelijk te maken dat hij maar beter kan vertrekken bij Bayern. De maker van het winnend doelpunt in de WK-finale in 2014 past niet in het plaatje van de Italiaanse oefenmeester.

Sputterende motor

Slechts drie jaar geleden betaalde Bayern nog zo'n 37 miljoen euro voor Götze, die overkwam van rivaal Borussia Dortmund. Bij de Rekordmeister kon de aanvaller zijn stempel nooit echt doordrukken. Zijn voormalige club zou wel interesse hebben in een reünie, maar er zijn ook Engelse clubs die de situatie rondom de technicus nauwlettend volgen. Het contract van Götze loopt nog één seizoen door.

Liverpool

Dat Liverpool Mario Götze wil wegkapen bij FC Bayern München, is al langer bekend. The Reds zouden maar liefst 39 miljoen euro veil hebben om de ex-speler van Borussia Dortmund te herenigen met coach Jürgen Klopp. Maar ook Arsenal zou interesse hebben voor Götzinho. Na meer dan tien jaar zonder titel lijkt Arsène Wenger enorm gemotiveerd om zijn club in de zomer te versterken met enkele kleppers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties