"Mijn doel was een EK-selectie, maar dat heb ik heel lang voor mezelf gehouden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Mijn doel was een EK-selectie, maar dat heb ik heel lang voor mezelf gehouden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku heeft donderdag het verlossende nieuws gekregen dat hij er zo goed als zeker bij zal zijn op het komende EK in Frankrijk. En daar is de linksachter van KV Oostende zeker tevreden mee.

"Ik besef eigenlijk nog niet echt dat ik in de selectie zit", opent Jordan Lukaku. "Dit was mijn doel voor het seizoen, maar dat heb ik heel lang voor mezelf gehouden. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik deel uitmaak van de selectie."

"Mijn broer heeft me snel even proficiat gewenst. Straks zal ik hem wel even terugbellen", aldus de linksachter op het clubkanaal van KV Oostende. "Onze droom is al uitgekomen met ons moment in Portugal. Nu is het fijn om voor de eerste keer samen deel te nemen aan een groot toernooi."

Tevreden met rol als reserve

"Ik ben blij dat we samen België mogen vertegenwoordigen. Al onze vrienden en heel onze familie zullen nu nog iets meer supporteren voor de Duivels. Ik kan zeker leven met mijn rol als doublure bij België, want ik wilde vooral deel uitmaken van de groep. Dus ik ben hier heel blij mee", besluit de jongste Lukaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties