Hamme blikt al vooruit na finale: "One team, one dream"

Hamme blikt al vooruit na finale: "One team, one dream"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een sterk Selaklean Thulin heeft ARB Hamme met 3-8 verslagen in de terugwedstrijd van de play-off finale. En zo is Thulin na de 6-4 uit de heenwedstrijd ook meteen landskampioen.

Hamme stond voor een moeilijke opdracht. Het moest het 6-4 verlies uit de heenwedstrijd goedmaken, en mocht zelf niets weggeven… Alles was aanwezig om te stunten: meer dan 700 toeschouwers, massale persbelangstelling, een helse sfeer, … Alleen was de tegenstander te sterk. En dus zijn ze bij Hamme groot in de nederlaag: "Thulin is een waardig kampioen!"

Hamme begon vol goede moed, maar de organisatie bij Thulin stond als een huis. Bij zijn eerste omschakeling na een dikke vijf minuten leverde dat de 0-1 op.

Volgend seizoen dan maar?

Meteen moest Hamme nóg meer risico's gaan nemen, waardoor ze in de val liepen van het Braziliaanse geweld. Ruststand 0-4 en match al helemaal gespeeld. Na de koffie deed Hamme nog wat terug, maar verder dan 3-8 kwamen ze niet meer.

"Toch mogen we als ARB Hamme fier zijn op wat de spelers, de technische staf en het bestuur op 1 jaar tijd hebben neergezet. De reguliere competitie eindigen op de 1ste plaats en de play-off finale spelen. Doe het maar na… Volgend seizoen hebben we iets om beter te doen… One team – one dream!", blikken ze bij Hamme al vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties