Met dit eisenpakket tegen Eddy Wauters stapte Antwerp FC naar de rechtbank

Redactie
| 40 reacties
Met dit eisenpakket tegen Eddy Wauters stapte Antwerp FC naar de rechtbank
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC en Eddy Wauters voeren nog steeds een oorlog. De voormalige voorzitter wacht nog steeds op de vijf miljoen euro die hij destijds in de club heeft gepompt, terwijl het stamnummer één dat betwist.

Het Laatste Nieuws weet dat Eddy Wauters de vijf miljoen euro mag opeisen. Dat werd enkele maanden geleden beslist door de KBVB, maar het geld werd op een aparte rekening geplaatst. Op die manier verkreeg Antwerp FC ook een licentie.

Patrick Decuyper doet er ondertussen alles aan om de veroordeling - het gaat exact om 4.988.409,23 euro - te laten vernietigen, maar dat proces gaat pas eind juni van start.

De Great Old blijft immers volhouden dat de club een schuldherschikking heeft afgesloten met Wauters. Ondertussen stapte rood-wit al naar de kortgedingrechter, mét enkele heel duidelijke eisen.

Antwerp wil dat Wauters het geld niét kan opeisen en dat de procedure tot schrapping van de Great Old wordt stopgezet. Verder vindt Antwerp dat de voormalige voorzitter een mediaverbod moet krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties