EK-dagboek Nog 20 nachten slapen: Sander heeft ambitie als Rode Duivel, EK eist zijn tol en... hydrateren!

Redactie vanuit Bordeaux
| 1 reacties
Nog 20 nachten slapen: Sander heeft ambitie als Rode Duivel, EK eist zijn tol en... hydrateren!

Nog 20 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

De Rode Duivels leven stilaan toe naar de laatste groepswedstrijd. Een puntje tegen Zweden volstaat om het ticket voor de volgende ronde binnen te halen. Sander De Graeve biedt alleszins spontaan zijn hulp aan. Hij staat te popelen om de schoenen aan te binden.

Een extra handje is altijd welkom. We probeerden via John Troost al hulp van bovenaf in te schakelen, maar ook onze mascotte - de naam is nog voer voor discussie - is van plan om mee te gaan tot in Parijs. Ook al is dat nog ver.

Het EK begint overigens zijn tol te eisen.. Gelukkig zijn er de ellenlange autoritten - vandaag lag er zo'n 800 kilometer tussen Bordeaux en Nice - om de vele uren werken door te spoelen.

We zien elkaar zondag terug in Toulouse, jongens! Oh ja, voor we het vergeten. Bedankt voor het ontbijt. Zo'n Frans croissantje (of twee) smaakt altijd tijdens een ochtenddienst.

Het kwik is vanaf vandaag overigens de hoogte ingeschoten. En dat zorgt er natuurlijk ook voor dat we moeten hydrateren. Al neemt Diederik Geypen dat misschien iets té letterlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties