EK-dagboek Nog 15 nachten slapen: Eysines gaat los, Fête de la Patate en... Jacky Brown en Ben-J!

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 15 nachten slapen: Eysines gaat los, Fête de la Patate en... Jacky Brown en Ben-J!

Nog 15 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

Vergeet de Gentse Feesten, vergeet Rock Werchter en vergeet Tomorrowland! Gisteren is Fête de la Patate begonnen is Eysines, het gehucht naast het trainingsoord van de Rode Duivels.

"Ga ook eens de lokale sfeer opsnuiven." We horen het onze hoofdredacteur nog zeggen, enkele dagen voor het vertrek naar Bordeaux. Zo gezegd, zo gedaan!

We hebben ook meteen een primeur te melden. Biggie Smalls leeft nog en... hij woont tegenwoordig in de streek rond Bordeaux. Ondergetekende is alleszins fan!

Het was overigens dé avond van enkele lokale helden. Zo ging de volledige tent los toen Nèg Marrons op het podium verschenen. Wij kenden ze niet, maar uit hun teksten leerden we dat ze luisteren naar de namen Jacky Brown en Ben-J.

Besluiten doen we met enkele bloopers. Onze redactie geeft immers altijd de pronostiek voor de Belgische wedstrijden door. Bij Aernout liep het echter niet van een leien dakje...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties