EK-dagboek Nog 13 nachten slapen: Nicky Romero, Sander is back en we liepen een idool tegen het lijf

Redactie
| 4 reacties
Nog 13 nachten slapen: Nicky Romero, Sander is back en we liepen een idool tegen het lijf

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog 13 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

Jawel, het is feest! De Rode Duivels maakten gisterenavond goulash van hun Hongaarse opponenten. 0-4 en klaar. Het inspireerde ons muzikaal genie zelfs tot een wel heel opmerkelijke muziekkeuze.

Het was alleszins feest in Toulouse. Meer zelfs: de lokale politie moest 's morgens vroeg de laatste feestvierders zelfs aanmanen om de straten te verlaten. Dat belooft voor Lille...

Ondertussen zijn we uitgevierd en is de orde van de dag opnieuw een feit. Met andere woorden: we zijn alweer in het spoor van de Rode Duivels naar Bordeaux getrokken.

En wie verscheen er dus ook opnieuw in de wijnhoofdstad van de wereld: jawel, Sander De Graeve - videoman pur sang - is de Bordeaux-redactie opnieuw komen vervoegen.

De Nederlanders zijn alvast met ons. Cédric had vanmiddag een babbeltje met Tom Egbers, hét gezicht van de Nederlandse tv, en hij... ziet ons ver komen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties