Ciman uit openlijk kritiek aan het adres van Wilmots: "Misschien wist hij dat niet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Ciman uit openlijk kritiek aan het adres van Wilmots: "Misschien wist hij dat niet"
Foto: © Photonews

Ook na de ontgoocheling op het EK in Frankrijk, uitte er eigenlijk geen enkele Rode Duivel openlijk kritiek aan het adres van Marc Wilmots. Al kwam daar nu verandering in: Laurent Ciman deelde toch een flinke steek uit aan de bondscoach.

Na een training bij zijn club Montreal Impact vroegen enkele journalisten naar het EK waarop Ciman aanwezig was. “Dat toernooi meemaken, was een mooie bonus. Ook al speelde ik maar weinig. Hoe dat kwam, weet ik niet. Een coach moet nu eenmaal keuzes maken. Maar daar gaan we niet op terugkomen.”

Of toch wel, Laurent? Niet veel later kwam Ciman toch nog eens terug op die weinige speelminuten. “Het spreekt voor zich dat ik die laatste wedstrijd tegen Wales graag wilde spelen. Zeker omdat ik me dan op mijn favoriete positie (in het hart van de defensie, nvdr.) had kunnen tonen.”

"De coach moest kiezen tussen jeugd en ervaring"

“De coach moest kiezen tussen jeugd en ervaring, maar ik weet niet waarom hij voor de jeugd heeft gekozen. Misschien wist hij niet dat ik al een hele poos op die positie speel”, aldus Ciman.

Bekijk het volledige gesprek hieronder:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties