Reactie Essevee had het moeilijker dan sommigen dachten: "En dat is net een goede zaak"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 1 reacties
Essevee had het moeilijker dan sommigen dachten: "En dat is net een goede zaak"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem won met 3-0 van Eupen, maar daarmee is misschien wel alles gezegd. Weergaloos voetbalde Essevee niet, dus er is nog wel wat werk aan de winkel. Al ziet Francky Dury ook iets positiefs in de moeizaamheid.

“Eupen verdiende alle lof voor hun goede eerste helft, maar onze eerst helft was gewoon niet snedig genoeg. Misschien is het wel goed dat het niet zo makkelijk is geweest. Nu weten we dat het niet van een leien dakje zal lopen in de competitie, want na de 5-1 tegen NEC leek dat misschien wel zo.”

“Onze eerste 45 minuten waren inderdaad niet prima. Er was wat weinig volk op het middenveld en we kwamen niet tot de goede combinaties in balbezit. In de tweede helft hebben we dat wel wat rechtgezet”, beaamde Timothy Derijck.

Christophe Lepoint van zijn kant was kort in de analyse: “We hebben gewonnen, ik heb gescoord en we hebben de nul gehouden. Daarmee is al het goede gezegd, want ik speelde zeker niet mijn beste partij. In deze fase van de strijd is het misschien vooral belangrijk om de punten te pakken en dat is ons gelukt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties