Reactie Izquierdo sluit het af: "Heel het seizoen met mijn hoofd bij Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 0 reacties
Izquierdo sluit het af: "Heel het seizoen met mijn hoofd bij Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zat gisteren helemaal vast bij Oostende achterin. En dan wordt er al snel gekeken naar José Izquierdo om de opening te forceren. De Colombiaanse winger geraakte er echter ook niet door. Maar zijn hoofd zit volledig bij Club Brugge, bezweert hij.

Izquierdo werd met wat 'transferitis' opgescheept de laatste weken, maar is daar volgens hem niet meer mee bezig. "Ik bereidde me voor op deze wedstrijd zoals op alle andere", beweerde hij gisteren. "Ik zit met mijn hoofd bij Club Brugge en daar zal het ook heel het seizoen zitten. De transferperikelen behoren tot het verleden."

Met nog anderhalve minuut te spelen, moesten we het veel matuurder uitspelen en gewoon tevreden zijn met het gelijkspel dat we toen in handen hadden

De Colombiaan gaf ook zijn trainer honderd procent gelijk toen die zei dat Club dat doelpunt nooit had mogen tegenkrijgen. "De kans van Limbombe was een moment waarop het kantelde, Anthony probeerde die actie te maken op die fase, waarna we op die hoekschop als ploeg de concentratie verloren", knikte hij berouwvol.

"We wisten heel goed wat de kracht was van KV Oostende, namelijk de counter op een uittrap van de keeper. Dit soort doelpunten zouden we niet mogen tegenkrijgen. Met nog anderhalve minuut te spelen, moesten we het veel matuurder uitspelen en gewoon tevreden zijn met het gelijkspel dat we toen in handen hadden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties