Ranieri heeft al schrik van nieuwe ster Manchester United: "Hij gaat écht schitteren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Ranieri heeft al schrik van nieuwe ster Manchester United: "Hij gaat écht schitteren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Claudio Ranieri leidde Leicester City vorig seizoen naar de meest onverwachte Premier League-titel in decennia, maar ziet de tegenstand dit seizoen versterkt in de ring stappen. Vooral van één van de spelers van United, waar hij vanavond tegen speelt, is hij onder de indruk.

Zlatan Ibrahimovic was, voorlopig dan toch, dé transfer van de zomermercato in Engeland. Toch plaatsen enkelen vraagtekens bij de 34-jarige Zweed. 'Zal hij het nog wel kunnen in de fysiek zware Premier League?'

Groot kampioen, fantastisch karakter, geweldige speler

De Zweed bewees in de oefenwedstrijden dat hij nog steeds kan 'ballen' en ook Claudio Ranieri is daar vast van overtuigd. "Ik denk dat hij gaat schitteren", aldus de magiër van Leicester op een persconferentie voor de Community Shield van vanavond tegen United.

"Hij is een groot kampioen, heeft een fantastisch karakter en is een geweldige speler voor Manchester United", liet Ranieri geen enkel superlatief in de kast. Toch zal hij hopen dat Ibra zich vanavond wat zal inhouden. Zo'n supercup zou mooi staan naast die Premier League-trofee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties