Zulte Waregem wil niet betalen wat Anderlecht vraagt

Redactie
| 24 reacties
Zulte Waregem wil niet betalen wat Anderlecht vraagt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit muurvast rond Andy Kawaya. De winger die van Anderlecht uitgeleend mag worden, wordt stilaan ongeduldig maar paars-wit speelt het spel hard en wil een serieus bedrag van geïnteresseerde clubs om hem te huren.

Zulte Waregem voert de forcing, maar Anderlecht houdt de voet stijf. De huurprijs van Kawaya is te hoog en Anderlecht wil geen aankoopoptie vastleggen in het huurcontract. En daarom wil Essevee momenteel niet verder praten, want dat is een onoverkomelijk struikelblok. De entourage van Kawaya heeft alvast laten weten dat Zulte Waregem voor hen de beste optie is.

Kawaya zou onmiddellijk voor Essevee getekend hebben

Want momenteel zijn er nog twee clubs die geïnformeerd hebben, maar zowel Kortrijk als Waasland-Beveren hebben niet de middelen van Zulte Waregem. Zij zouden zonder aankoopoptie hem willen huren, maar de vraagprijs van Anderlecht blijft te hoog.

Kawaya zelf traint intussen bij de speciale B-kern van Nicolas Frutos, maar hoopt dat er zo snel mogelijk een oplossing uit de bus valt. Hij zou immers direct getekend hebben bij Essevee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties