Officieel: Manchester City realiseert nóg een grote transfer, al lekte het nieuws wel al op een vreemde manier uit

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
Officieel: Manchester City realiseert nóg een grote transfer, al lekte het nieuws wel al op een vreemde manier uit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City toonde zich deze zomer al ontzettend bedrijvig op de transfermarkt. De Engelse topclub haalde met Gündogan, Nolito en Sane al enkele grote namen binnen, maar nog is de honger van de nieuwe trainer Pep Guardiola niet gestild.

Update: vlak voor het middaguur maakte Manchester City de komst van Stones officieel. De Engelse verdediger verlaat Everton, dat zo'n 50 miljoen euro vangt voor zijn international.

Eerder op dag kon u dit al lezen:

De Spaanse oefenmeester wil er dolgraag nog een centrale verdediger bij, en lijkt nu ook zijn zin te krijgen. Zo maakte de UEFA – zonder er zelf bij stil te staan – de nieuwste transfer van City eigenlijk al bekend.

In de spelerslijst voor de laatste voorronde van het kampioenenbal die de Engelsen doorstuurden naar de UEFA, staat namelijk ene John Stones tussen de verdedigers. Allemaal goed en wel, maar tot nader order is die Stones nog steeds eigendom van… Everton.

Everton onder druk zetten?

Een officiële bekendmaking van de transfer was er tot op heden nog niet, maar bij The Citizens hebben ze dus heel veel hoop op een goede afloop. Of is het een manier om Everton wat extra onder druk te zetten? Hoe dan ook, er mag nu wel snel witte rook in het dossier verwacht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties