KV Kortrijk is uit op eerherstel na zware pandoering: "We wisten dit op voorhand"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
KV Kortrijk is uit op eerherstel na zware pandoering: "We wisten dit op voorhand"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk ging op de tweede speeldag zwaar onderuit op het veld van Anderlecht. Het werd maar liefst 5-1 voor de Brusselaars. Zaterdag wacht er een herkansing voor de Kerels met een uitwedstrijd op het veld van KV Mechelen.

"Na de wedstrijd en de dag na de match was het heel moeilijk voor de spelers, want zo'n zware nederlaag is moeilijk te verteren", aldus coach Karim Belhocine op het clubkanaal. "Zeker de tweede helft was niet goed, maar we hebben de dingen die beter konden allemaal herbekeken."

Elke week een nieuwe match

"Daarna hebben we ons gericht op de verplaatsing naar KV Mechelen. We hebben het zoals gewoonlijk aangepakt en hard gewerkt met als doel om daar een mooi resultaat te halen", zegt de Kortrijk-trainer. "In het voetbal heb je het geluk dat je elke week een nieuwe match kan spelen."

KV Mechelen is voor elke ploeg een moeilijke verplaatsing

"Maar KV Mechelen is voor elke ploeg een moeilijke verplaatsing. Onze eerste vijf wedstrijden van deze competitie zijn allemaal moeilijke wedstrijden. Normaal zijn die verspreid over het hele seizoen, wij spelen ze na elkaar. Maar dat wisten we natuurlijk op voorhand. We gaan zoals altijd ons helemaal geven om het beste resultaat te behalen", besluit Belhocine.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties