Januzaj spreekt na zijn transfer: "Ik wil een van die spelers worden en de fans gelukkig maken"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Januzaj spreekt na zijn transfer: "Ik wil een van die spelers worden en de fans gelukkig maken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adnan Januzaj krijgt bij Sunderland dé kans om zijn carrière opnieuw helemaal te lanceren. Onder David Moyes, de man die hem lanceerde, mag het niet fout lopen.

Vrijdag maakte Januzaj de overstap, zaterdag mocht hij al invallen tegen Manchester City. "Het ging allemaal heel snel. Ik ontmoette het team vrijdag en speelde al meteen. We hadden pech, want we speelden goed en hebben hard voor elkaar gewerkt. Het was een fantastisch gevoel om te spelen, zeker tegen zo'n grote club."

Wat verwacht de 21-jarige Belg zelf van zijn uitleenbeurt? "Mijn job is om goals te scoren en assists te geven. De fans komen naar het stadion om te genieten en spelers te zien die het verschil maken. Ik wil een van die spelers worden en hen gelukkig maken", zo vertelt hij op de clubwebsite.

Voor Januzaj is het dus de kans om opnieuw samen te werken met de coach die hem het vertrouwen schonk bij Manchester United. "David Moyes was de sleutelfiguur voor mijn komst en ik ben erg blij met deze kans. Ik wil de mensen tonen wat ik kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties