Cercle Brugge mikt op eerste driepunter in Lierse: "Weten waar we kunnen uit leren"

Cercle Brugge mikt op eerste driepunter in Lierse: "Weten waar we kunnen uit leren"
Foto: © Photonews

Cercle Brugge begon met een puntendeling aan het seizoen tegen Antwerp. Met de verplaatsing naar Lierse voor de boeg staat er misschien toch al wat druk op de ketel.

"We weten in ieder geval wat we moeten doen tegen Lierse", klinkt het bij Mathieu Maertens. "We moeten hetzelfde spel brengen als tegen Antwerp, maar deze keer wél onze kansen afmaken."

"Dat zal nodig zijn om punten te pakken in de moeilijke 1B-reeks. Tegen Antwerp was het een topmatch, maar dat zal het tegen Lierse ook zijn. Het is nu aan ons om de rug te rechten en iets te laten zien."

"Lierse een topmatch? Het zijn allemaal topmatchen!"

Dat beseft ook Ivan Yagan: "Lierse een topmatch? Ach, laat ons eerlijk zijn: in deze reeks zijn het allemaal topmatchen. Je kan je niet veroorloven van teveel punten te laten liggen, want het klassement wordt snel opgemaakt."

En hoewel de afwerking er niet was, waren er wel flink wat leuke combinaties: "We hebben onze identiteit gevonden en we weten hoe we onderling moeten bewegen. We hebben een goede voorbereiding gehad, dat willen we nu doortrekken."

Het programma van zondag:

Lierse - Cercle Brugge 12.30 uur
Tubeke - Lommel United 16 uur

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties