Reactie Maes heeft nog een euvel bij zijn ploeg ontdekt: "Daar wringt het schoentje"

Maes heeft nog een euvel bij zijn ploeg ontdekt: "Daar wringt het schoentje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes was opgelucht na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Na een halfuur zag het er immers bijzonder slecht uit voor zijn ploeg. Maar hij zag veel dingen die beter moesten.

Maes zag Genk wel redelijk beginnen, ondanks de vroege achterstand. "Ik dacht dat we alles onder controle hadden, maar het tempo lag wel veel te laag. We voetbalden risicoloos en ik zag veel slordigheden en verkeerde keuzes", haalde hij aan om te beginnen.

Dewaest moet zowat de enige potige speler zijn die Maes ter beschikking heeft.

Maar er was nog iets wat hem stoorde en dat is niet op te lossen met trainen. Enkel nog iets aankopen kan immers verhelpen wat Waasland-Beveren pijnlijk bloot legde. "Die tweede goal valt uit corner. Dan zie je toch dat we fysieke kracht en gestalte missen. We kunnen ook de boel eens niet openbeuken, daar wringt het schoentje."

Maar wat ook opvallend was: zijn creatieve spelers zaten absoluut niet in de match. Er kwam niets van Neeskens Kebano en Leon Bailey. "Ik zag een gebrek aan frisheid. En dat is moeilijk voor ons. Ik voelde dat het allemaal wat minder ging."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties