Reactie Vreven trots en ook kritisch: "Zo moet Waasland-Beveren spelen" versus "comedy capers"

Vreven trots en ook kritisch: "Zo moet Waasland-Beveren spelen" versus "comedy capers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven pakte zijn eerste punt van het nieuwe seizoen en dat moet een hele opluchting geweest zijn voor de trainer van Waasland-Beveren. Persoonlijk deed het ook deugd omdat hij als Limburger toch iets kon neerzetten op Genk.

"Ik zit hier met een goed gevoel", knikte Vreven na de match. "Geen euforisch gevoel, want we hebben niet gewonnen. Maar als ik vergelijk met vorig jaar is (6-1) doet dit toch ongelooflijk veel deugd. Genk had het meeste balbezit, maar wij hebben gespeeld op de manier waarop Waasland-Beveren hoort te spelen: met karakter."

Als je al onze tegengoals dit seizoen bekijkt zijn er veel bij die goed zijn voor een aflevering van comedy capers

En dat deed Vreven deugd, want die mentaliteit probeert hij er al een jaar in te pompen. "We hebben dit punt denk ik niet gestolen. Genk had wel een hele hoop balbezit, maar toch hebben we niet veel weggeven. Het smaakt naar meer. We hebben goed ingespeeld op de sterkte van Genk."

Maar wel moest hij opnieuw iets negatiefs vaststellen. "We hebben weer zo'n onnozele goal gepakt. Als je al onze tegengoals dit seizoen bekijkt zijn er veel bij die goed zijn voor een aflevering van comedy capers. Bij de own goal van Jans had die bal al lang weg moeten zijn, maar alles liep weer in het honderd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties