Explosieve situatie in Moeskroen tussen De Boeck en bestuur

Explosieve situatie in Moeskroen tussen De Boeck en bestuur

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck mag zich gerust beklagen. De coach mocht van zijn bestuur niet meer praten over transfers, maar zag intussen wel zijn beste middenvelder vertrekken. En er is nog niets bijgekomen...

De Boeck ligt overhoop met zijn bestuur, maar de Antwerpenaar heeft zichzelf niets te verwijten. Elke zichzelf respecterende coach maakt na de voorbereiding de balans op van zijn elftal en wil aanpassingen waar nodig is.

De voormalige verdediger heeft al lang in het oog dat zijn ploeg redelijk wat ervaring en kwaliteit ontbreekt. Over de mentaliteit mag en kan hij niet klagen, maar er zijn niet genoeg jongens die zijn ploeg naar een hoger niveau kunnen tillen. En zo kondigt zich weer een moeilijke jaargang aan voor De Boeck en de zijnen.

Zijn bestuur houdt de vinger op de knip, maar er moeten nog echte versterkingen bijkomen

De nieuwe voorzitter, Patrick Declercq, heeft met Paul Allaerts een harde adjudant aangesteld. En die houdt voorlopig de vinger op de knip. Nochtans moet er bij Moeskroen meer mogelijk zijn met de investeringsgroep die achter de Henegouwers zit.

De Boeck zit in een moeilijke positie en dat kan niet al te lang duren. De coach bewees in het verleden al dat hij niet met zich laat sollen en een explosie van de situatie tussen bestuur en coach zou de club absoluut niet ten goede komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties