Reactie Ontgoocheling is groot bij Waasland-Beveren: "We kunnen er drie uur over lullen, maar we zijn allemaal doodziek"

Ontgoocheling is groot bij Waasland-Beveren: "We kunnen er drie uur over lullen, maar we zijn allemaal doodziek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren had alles in handen na een knappe goal van Siebe Schrijvers en een kopbal van Ibrahima Seck. Maar het liep opnieuw verkeerd. Eindstand: 2-2. En zo staan de Waaslanders met 2 op 12 in de kelder van het klassement.

"Vorige week gaven we een 2-0 voorsprong uit handen en dan denk je dat we uit onze fouten zouden hebben geleerd", begon een ontgoochelde Siebe Schrijvers. "Maar dan gebeurde het deze week opnieuw. Dit is echt balen, hier zijn geen woorden voor."

"Dit mag je nooit weggeven. Ik kan me echt nauwelijk kansen van hen voor de geest halen, buiten hun twee doelpunten. Het was niet onze beste match, maar dit mag echt niet gebeuren."

Stijn Vreven: "We moeten nu niet naar het positieve gaan zoeken"

Coach Stijn Vreven zag het ook somber in na alweer puntenverlies in de slotfase: "We moeten nu niet echt naar het positieve gaan zoeken. We kunnen er drie uur over lullen, maar het resultaat is negatief. We zijn allemaal doodziek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties