Officieel: Standard is rond met ex-speler van PSG, Lyon en Inter

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Officieel: Standard is rond met ex-speler van PSG, Lyon en Inter
Foto: © Photonews

Standard toonde zich op Transfer Deadline Day erg bedrijvig. De Luikse club haalde maar liefst vier nieuwe spelers binnen. Maar daar is het niet bij gebleven. Ook Ishak Belfodil komt de gelederen nog versterken.

Update

Standard heeft Belfodil beet. De Algerijn zette bij de Luikse club zijn krabbel onder een contract van één jaar met optie op een extra seizoen.

Eerder op de dag schreven we al:

Zo heeft Standard zijn oog laten vallen op Ishak Belfodil. De 24-jarige targetspits genoot zijn jeugdopleiding bij onder meer Paris Saint-Germain en Olympique Lyon. Op het hoogste niveau heeft hij vooral ervaring in de Serie A, waar hij het shirt van Internazionale, Bologna, Parma en Livorno droeg.

Volgens Sudpresse sprak Standard woensdag reeds met Belfodil. Donderdag zaten beidde partijen opnieuw met elkaar rond de tafel, en volgens Tuttomercatoweb zou er nu ook sprake zijn van een akkoord. Al blijft het voorlopig nog even wachten op officiële bevestiging.

Vorig seizoen nog elf goals

Vorig seizoen was de spits aan de slag in de Verenigde Arabisceh Emiraten, waar hij Bani Yas goed was voor elf doelpunten in 23 wedstrijden. Belfodil is een vrije speler, en mag dus ook na het verstrijken van de transferdeadline nog ergens tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties