Denswil geeft zijn fout toe en...: "Nu mogen jullie roepen dat we niet kunnen winnen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 5 reacties
Denswil geeft zijn fout toe en...: "Nu mogen jullie roepen dat we niet kunnen winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge maakte woensdagavond kennis met de harde wetten van de Champions League. Blauw-zwart maakte zijn weinige kansen niet af, maar kreeg wel drie goals om de oren. Stefano Denswil deed na de match zijn verhaal.

“Het is heel jammer, want als die kans van Izquierdo na twee of drie minuten tegen de touwen gaat ,dan is dit een hele andere wedstrijd”, aldus de Nederlander. “We hebben een aantal 100%-kansen gecreëerd, maar jammer genoeg konden we niet scoren. De volgende keer moeten die kansen wel afgemaakt worden.”

“Het eerste doelpunt is er een communicatiefout. Dat is ook eigen aan het verhaal van de laatste weken. Als het goed gaat, heeft je keeper die bal gewoon. Nu was dat niet het geval en kwam de tegenstander onterecht op voorsprong.”

"Ik wou de bal in de loop van Timmy (Simons, nvdr.) spelen, maar het was een slechte pass"

Zelf was Denswil betrokken bij het weggeven van het tweede doelpunt. Na een te korte pass van de Nederlander, moest Timmy Simons aan de noodrem trekken. Riyad Mahrez knalde de daaropvolgende vrijschop enig mooi binnen. “Ik wou de bal in de loop van Timmy spelen, maar het was eveneens een communicatiefout. Een slechte pass.”

De centrale verdediger beseft dat het beter moet. “Of het moeilijk is om de rug te rechten na een nieuwe nederlaag? Het is en blijft onze job, hé. Het komt erop neer dat dit een nieuwe dreun is. Nu mogen jullie (kijkt naar de media, nvdr.) roepen dat we geen wedstrijden kunnen winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties