Harbaoui zondag tegen ex-coach Maes: "Een heel harde trainer, maar..."
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 0 reacties

Hamdi Harbaoui wil Teodorczyk het vuur aan de schenen leggen

Harbaoui zondag tegen ex-coach Maes: "Een heel harde trainer, maar..."
Foto: © photonews

Echt gewend is hij het niet om op de bank te zitten. Hamdi Harbaoui maakt voorlopig echter geen problemen, want hij ziet dat zijn concurrent, Lukasz Teodorczyk, wel heel makkelijk de weg naar het doel vindt. Maar zich erbij neerleggen, ligt ook niet in zijn aard.

De Tunesiër moet zich tevreden stellen met invalbeurten. Voor het eerst in zijn carrière zal hij het daar nog een tijdje mee moeten stellen. Bij Lokeren zat hij slechts sporadisch eens in de dug out. "Ik blijf het beste van mezelf geven", zei hij vandaag. "De concurrentie is er. Teo scoort en speelt goed, zoveel te beter voor iedereen. Hij kwam hier ook voor mij aan. Ik moet blijven werken."

"Ik probeer er elke match te staan als de coach me nodig heeft. Ik blijf geconcentreerd, want in het voetbal kan alles vlug veranderen. Ik wacht op mijn kans. De dag dat men mij opstelt, zal ik er staan", aldus een zelfzekere en rustige Harbaoui.

Ik heb heel veel respect voor Peter Maes. Hij heeft me enorm geholpen

Zondag moet hij het opnemen tegen Peter Maes, zijn ex-coach. "Ik heb heel veel respect voor hem. We hebben samen fantastische jaren beleefd. Maar zondag hoop ik hem wel te verslaan. Ja, hij heeft me ook even op de bank gezet, maar daar is niets van blijven hangen. Hij was hard voor iedereen. Maar dat heeft me geholpen tijdens mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties