De Bruyne verovert opnieuw de harten van de City-fans met glansprestatie, Sanchez matchwinnaar bij Arsenal

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 25 reacties
De Bruyne verovert opnieuw de harten van de City-fans met glansprestatie, Sanchez matchwinnaar bij Arsenal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City heeft vanmiddag een eenvoudige 4-0 zege geboekt tegen Bournemouth. Kevin De Bruyne was de uitblinker van dienst bij de thuisploeg. Ook Arsenal pakte de drie punten mee in Hull.

Manchester City - Bournemouth 4-0

Een kwartier had Kevin De Bruyne nodig om de score te openen voor Manchester City. De Rode Duivel plaatste een bal knap onder de muur, 1-0. Even later vond De Bruyne Sterling en die zette Iheanacho op weg naar de 2-0.

Na de rust was De Bruyne met een geniale pass opnieuw betrokken bij de 3-0 van Sterling. Halverwege de tweede helft scoorde Gündogan zijn eerste voor City. De assist kwam van De Bruyne. Een kwartier voor tijd kreeg de Rode Duivel een verdiende applauswissel, hij werd uitgeroepen tot man van de match.

Hull City - Arsenal 1-4

Arsenal heeft een 1-4 zege geboekt op het veld van Hull City. Alexis Sanchez bracht de bezoekers na een kwartier op voorsprong, iets voor het uur verdubbelde Walcott de score. Snodgrass zorgde vanaf elf meter nog even voor hoop, maar opnieuw Sanchez en Xhaka zorgden voor een ruime overwinning.

Overige uitslagen:
Leicester City - Burnley 3-0
West Bromwich Albion - West Ham United 4-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties