Reactie Vossen is eerlijk na twee belangrijke goals: "Daar werd ik niet bepaald gelukkig van"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 8 reacties
Vossen is eerlijk na twee belangrijke goals: "Daar werd ik niet bepaald gelukkig van"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge knokte zich zaterdagavond voorbij Eupen na een eerste zege in vijf wedstrijden. Jelle Vossen toonde zich belangrijk met twee goals, telkens uit een strafschop. "Dit doet heel veel deugd. Een ontlading", aldus de goaltjesdief na de match.

Er leek bij Club Brugge wat getwijfeld te worden over wie de strafschop zou gaan trappen, Vossen was zo vriendelijk om de situatie te schetsen. “Wel, ik dacht dat Timmy (Simons, nvdr.) die penalty zou nemen. Maar hij zei dat ik mocht trappen als ik wilde. Ik had er vertrouwen in, ook al zat er veel druk op die bal.”

Michel Preud’homme bevestigde niet veel later: “Ik geef zoals altijd enkele namen door aan mijn aanvoerder en dan moet er tijdens de match gekeken worden wie zich goed voelt. Jelle was scherp, nam zijn verantwoordelijkheid en dat is alleen maar positief.”

"Zes wedstrijden zonder goal, daar word ik niet bepaald gelukkig van"

Zelf lijkt Vossen nu ook vertrokken. De spits stond eventjes droog, maar vond nu weer de weg naar de netten. “Het is fijn dat ik mijn eerste goals van het seizoen beet heb. Zes wedstrijden zonder goal, daar word ik niet bepaald gelukkig van.”

“Bij Middlesbrough stond ik eens dertien matchen droog. Maar, ja, dit doet deugd. Het is een hele ontlading. Ik ben heel blij met de drie punten. Deze overwinning doet Club Brugge heel veel deugd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties