Bart Verhaeghe heeft geen haast: "De WK-premies moeten nog altijd onderhandeld worden"

Koen Frans
Koen Frans
| 15 reacties
Bart Verhaeghe heeft geen haast: "De WK-premies moeten nog altijd onderhandeld worden"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Belgische voetbalbond KBVB heeft deze week opnieuw onderhandeld met de Rode Duivels over hun premies. Die voor de kwalificatiewedstrijden liggen intussen vast, die voor het WK zelf nog niet.

Opschudding in Wallonië. De krant La Dernière Heure schreef dat Bart Verhaeghe tijdens de onderhandelingen over de premies had gezegd: "Als jullie een vermindering van de premies weigeren, zullen we andere spelers selecteren."

"Zoiets heb ik nooit gezegd", aldus de ondervoorzitter van de KBVB. "Blijkbaar willen sommigen de onderhandelingen een agressieve sfeer toedichten die er nooit geweest is. Integendeel, de onderhandelingen verliepen respectvol van de twee kanten."

Het zijn de WK-premies waar we nog over moeten onderhandelen. Daar hebben we nog tijd voor.

Focus op de wedstrijden

Er werd deze week opnieuw onderhandeld, maar de gesprekken staan intussen weer on hold. "We moeten twee keer winnen, al onze tijd en energie moet daar nu naartoe gaan", vindt Verhaeghe.

"Er is ook helemaal geen haast bij een akkoord. De premies voor de kwalificatiewedstrijden liggen vast, het zijn de WK-premies waar we nog over moeten onderhandelen. Daar hebben we nog tijd voor", besluit Verhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties