Overzicht interlands: Er is leven na 'Ibra' bij Zweden, Portugal doet beroep op onverwachte doelpuntenmaker, stunt voor Luxemburg

Maxim Cleemput
| 5 reacties

Niet enkel onze Rode Duivels moesten maandag aan de bak. Onder meer Nederland-Frankrijk stond op het programma. Wij geven u een overzicht van alles wat er gebeurde op de Europese velden.

Nederland – Frankrijk 0-1

Ondanks een goed begin voor Oranje (vier op zes), kon het niets rapen tegen Frankrijk. Pogba schoot de Fransen met een knap afstandsschot op voorsprong in de eerste helft. De tweede helft golfde wat op een neer en Memphis Depay kreeg nog dé kans in de slotseconden om een punt uit de brand te slepen, maar Hugo Lloris redde.

Faeroër – Portugal 0-6

Wie een hoge score ziet bij Portugal denkt meteen aan Cristiano Ronaldo. Toch was het zijn landgenoot André Silva die de show stal met een hattrick in de eerste helft. Ronaldo scoorde na de thee dan toch zijn doelpuntje.

Estland – Griekenland 0-2

Niet enkel België blijft foutloos in groep H, ook Griekenland staat met negen op negen na een vlotte overwinning op Estland. Na een snelle goal van Torosidis konden de Esten nooit echt een vuist maken. Ook Bosnië won met 2-0 van Cyprus na twee doelpunten van Edin Dzeko.

10/10/2016 20:45Wit-Rusland - Luxemburg1-1
10/10/2016 20:45Nederland - Frankrijk0-1
10/10/2016 20:45Zweden - Bulgarije3-0
10/10/2016 20:45Andorra - Zwitserland1-2
10/10/2016 20:45Faroër Eilanden - Portugal0-6
10/10/2016 20:45Letland - Hongarije0-2
10/10/2016 20:45Bosnië-Herzegovina - Cyprus2-0
10/10/2016 20:45Estland - Griekenland0-2