Joske Vanhout heeft toch wat schrik: "En dan komen de mannen met de grote zwier ..."

Joske Vanhout heeft toch wat schrik: "En dan komen de mannen met de grote zwier ..."
Foto: © Jan Mees

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk staat na zes speeldagen in de eerste amateurklasse helemaal alleen op kop met 16 op 18. En dus wordt er alweer gedroomd van meer. Op termijn is eerste klasse nog steeds het doel, liefst zo snel mogelijk.

"Ambitieus, jong, dynamisch en een tikkeltje arrogant." Zo omschrijft voorzitter Eric Roef Beerschot-Wilrijk in Sportweekend. De club doet het goed en speelt ook in de eerste amateurklasse opnieuw helemaal mee bovenaan. Een vierde promotie op rij? Het zal binnen enkele maanden moeten blijken.

Joske Vanhout: "Het gaat misschien wat te snel, daar heb ik ook schrik van"

Ere-materiaalmeester Joske Vanhout ziet het graag gebeuren, al wil hij zich ook hoeden voor de gevaren. Hij zag Beerschot al een paar keer overkop gaan. "Drie jaar geleden dacht ik dat het gedaan was. Maar het is toch nog goed gekomen", aldus Vanhout. "Maar we zijn nu goed bezig."

"Het gaat misschien wat te snel, hé? Daar heb ik wel wat schrik voor. Het marcheert nu goed en dan komen de mannen met de grote zwier. Je weet wat ik bedoel? Mensen die er geld denken uit te slaan", aldus Vanhout. Maar Roef is duidelijk: "We gaan er absoluut voor zorgen dat er geen dingen meer gebeuren die in het verleden zijn gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties