Pech voor Casteels? Belgische doelman moet opnieuw vanaf nul beginnen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Pech voor Casteels? Belgische doelman moet opnieuw vanaf nul beginnen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Casteels vatte het seizoen in de Bundesliga aan als onbetwiste nummer één van VfL Wolfsburg. Onze landgenoot leek eindelijk écht vertrokken bij de Duitse subtopper, maar nu moet hij zich weer extra gaan bewijzen.

Wolfsburg maakte via zijn officiële kanalen namelijk bekend dat trainer Dieter Hecking per direct vertrekt. De Duitse oefenmeester betaalt het gelag voor de slechte start van Wolfsburg. De club staat na zeven speeldagen op een teleurstellende veertiende plaats met amper 6 op 21.

De Fransman Valérien Ismaël, gewezen verdediger van onder meer Werder Bremen, Bayern München en Hannover 96, neemt voorlopig het roer over. De 41-jarige Ismaël was al werkzaam bij Wolfsburg als coach van de beloften.

Casteels moet zich opnieuw bewijzen

Bij Wolfsburg zijn met Koen Casteels en Ismail Azzaoui twee Belgen aan de slag . Laatstgenoemde ligt nog een hele poos in de lappenmand, terwijl het ontslag van Hecking vooral een spijtige zaak is voor Casteels. De doelman was dit seizoen net ervaren rot Diego Benaglio voorbijgegaan in de pikorde.

Onder Ismaël en de nieuwe trainer die binnenkort zal volgen, moet Casteels wellicht opnieuw vanaf nul beginnen en de concurrentie aangaan met Benaglio. Al heeft onze landgenoot zich niets te verwijten, want persoonlijk begon hij best goed aan het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties