Reactie Boze Italiaan op Sclessin: "Ref heeft resultaat beïnvloed" en "Panathinaikos verdient meer respect"

Boze Italiaan op Sclessin: "Ref heeft resultaat beïnvloed" en "Panathinaikos verdient meer respect"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andrea Stramaccioni zat op zijn lip te bijten na de wedstrijd tegen Standard. Maar ineens kon hij het niet meer houden en begon hij een relaas over respect en een ref die hij niet begreep.

Stramaccioni was boos, heel boos zelf. "We hebben nu drie Europese wedstrijden gespeeld. Panathinaikos is een grote club met een rijke geschiedenis, maar de mensen zijn dat blijkbaar vergeten. Wij verdienen respect, maar we krijgen dat absoluut niet", aldus de Italiaan, die zijn club een penalty (die er geen was) tegen zag krijgen kort voor rust.

"De ref wou hem eerst niet fluiten en gaf hem daarna toch. Ik ging hem bij de rust vragen waarom. Tuurlijk was ik boos, maar waarom sluit hij mij niet direct uit. Nee, hij deed het bij het begin van de tweede helft. Ineens moest ik naar de tribune. Ajax, Celta en Standard, drie keer kregen we geen respect."

Ze hebben niets gecreëerd in die eerste helft, maar de ref heeft hen een penalty cadeau gedaan

En dan kwam de vraag of hij zich bestolen voelde. "We hebben het Standard heel moeilijk gemaakt. Ze hebben niet gecreëerd in die eerste helft, maar de ref heeft hen een penalty cadeau gedaan. Die beslissing heeft het resultaat van de match beïnvloed. Hij heeft ze in de match gebracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties