Een absolute grootheid stopt ermee en gaat voor de Mannschaft werken

Redactie
| 1 reacties
Een absolute grootheid stopt ermee en gaat voor de Mannschaft werken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is het einde van een tijdperk. Eén van de beste spitsen die ooit het Duitse shirt aantrok, stopt ermee. Miroslav Klose heeft dat dinsdagnamiddag aangekondigd. De 38-jarige heeft ook al een nieuwe job gevonden.

Klose is de absolute topschutter van Duitsland met 71 goals. Op 4 WK's tijd maakte hij ook nog eens 16 goals en dat maakt van hem de topschutter aller tijden van het toernooi. Bij Duitsland zal hij onder Löw zijn Pro Licence-diploma proberen halen.

De 137-voudige international reageerde sereen: "Ik heb mijn grootste successen gevierd in het shirt van het nationaal team. Dat zal ik nooit vergeten. Ik ben ook blij om terug te keren naar de DFB. De laatste maanden dacht ik er veel aan om nog door te gaan als speler, maar ik keek ook naar nieuwe avonturen."

71 goals voor Duitsland!

Joachim Löw ontvangt hem in ieder geval met open armen. "Ik heb altijd op Miro kunnen bouwen en ik ben heel blij dat hij nu deel van ons team zal uitmaken. Hij is een rolmodel als mens en een sportman die alles voor het team deed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties