Reactie Mannaert baalde na niet gefloten penalty: "Dit was al de víjfde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Porto
| 20 reacties
Mannaert baalde na niet gefloten penalty: "Dit was al de víjfde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Mannaert, de algemeen manager van Club Brugge, volgde de 1-0 nederlaag van zijn ploeg aan de zijde van de geschorste Michel Preud'homme. Hij had achteraf geen al te best gevoel, al kwam dat niet door zijn spelers.

"Ik voel vooral ontgoocheling, we waren er dichtbij. Op basis van de tweede helft verdienden we een gelijkspel. Als ik het goed heb, verdienden we ook een strafschop voor die handsbal (van Oliver Torres, nvdr.), dus is dit zeker zuur", gaf de algemeen manager van Club aan.

Het is niet de eerste keer dat blauwzwart een penalty ontnomen werd. "Het is al de vijfde strafschop die we niet krijgen, als we die in competitie meetellen. De goal die we slikten was ook een own-goal, dus zat er zeker meer in."

We moeten volop onze kans gaan, de matchen tegen Porto moeten vertrouwen geven

-Vincent Mannaert

Toch was er een grote kans via Tomás Pina. "Op dit niveau moet dat erin, maar we komen er elke wedstrijd dichter bij. De spelers beginnen het niveau op te pikken en geblesseerde jongens zoals Izquierdo komen terug."

"De laatste twee wedstrijden tegen Porto moeten vertrouwen geven. Als we dan die spelers die we recupereerden nog fitter krijgen, moeten we voluit onze kans gaan", sloot Vincent Mannaert af op een positieve noot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties