Benteke over zijn periode bij Liverpool: "Het is hard om slikken dat je aan de zijlijn moet staan"

Maxim Cleemput
| 3 reacties
Benteke over zijn periode bij Liverpool: "Het is hard om slikken dat je aan de zijlijn moet staan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke nam het vorige week op met zijn nieuwe club, Crystal Palace, op tegen zijn oude werkgever Liverpool. De Belg praat over zijn moeilijke relatie met Jürgen Klopp. "Ik maakte geen deel uit van zijn plannen."

De Rode Duivel was niet de chouchou van Liverpool-trainer Klopp, zoveel is duidelijk. "Hij zei me dat ik een goede speler was, maar dat ik geen deel uitmaakte van zijn plannen", zegt de spits bij Het Nieuwsblad.

In de visie van de Duitser is er geen plaats voor een speler als Benteke. De ex-Dortmund-trainer kiest vaak voor snelle, dynamische jongens voorin. "Ik paste niet in zijn voetbalvisie. Het is hard om slikken dat je aan de zijlijn moet staan", is de aanvaller eerlijk.

Aston Villa

"Vorig jaar scoorde ik nog het winnende doelpunt tégen Palace. En dit seizoen speel ik met Palace tegen Liverpool. Misschien zag Klopp de Benteke van bij Aston Villa (zijn eerste club in Engeland, red.) wel graag, maar veranderde zijn mening toen ik bij Liverpool kwam", besluit de ex-Racing Genk-speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties