Moeskroen-spelers over blunder scheidsrechter: "De spelers en de bank van Standard wilden dat Trezeguet die kaart zou krijgen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sclessin
| 38 reacties
Moeskroen-spelers over blunder scheidsrechter: "De spelers en de bank van Standard wilden dat Trezeguet die kaart zou krijgen"

Moeskroen speelde een degelijke eerste helft tegen Standard, maar bleef wel met lege handen achter. De match leek nog spannend te worden na de tegentreffer van Trezeguet, maar dan was er het incident waarbij Joeri Van de Velde Trezeguet (onterecht) een tweede gele kaart gaf.

"Met Trezeguet op het veld hadden we nog een punt kunnen pakken", klinkt het bij Thibaut Peyre. "Dit is een grote fout van de arbitrage. Ik hoop dat ze zich dat realiseren. Ik heb de scheidsrechter gezegd om twee keer na te denken, want dit zou een storm van protest opleveren. Maar dat heeft hij niet gedaan."

Stojanovic moest de gele kaart krijgen, maar hij leek de schuld niet op zich te nemen. "Blijkbaar niet. Met een gele kaart was hij geschorst voor de match tegen Gent. Ik heb niet met hem gepraat, maar ik denk dat het dat moet geweest zijn. Maar het is niet zijn fout dat we hier verliezen. Defensief waren we niet efficiënt genoeg", aldus Peyre.

David Hubert, die bij enkele opstootjes tijdens de match betrokken was, gaf ook zijn visie. "De spelers en de bank van Standard wilden dat Trezeguet die kaart zou krijgen. Er was dus enige angst in de gelederen bij Standard. We bleven hen goed onder druk zetten, maar jammer genoeg viel alles in het water."

We moeten van niemand bang zijn - David Hubert

"We speelden een sterke eerste helft en hadden de betere kansen gecreëerd voor de pauze. We speelden erg goed voetbal. Dit toont aan dat we van niemand bang moeten zijn", besluit Hubert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties