Manchester United-legende voorspelt wie kampioen van Engeland wordt

Redactie
| 1 reacties
Manchester United-legende voorspelt wie kampioen van Engeland wordt
Foto: © photonews

Liverpool staat op kop in de Premier League en ook Chelsea is nauwelijks af te stoppen dit seizoen. Volgens Gary Neville zal één van deze teams dat verhaal tot het einde uitzingen.

Na de 6-1 verplettering tegen Watford van afgelopen weekend, kwam Liverpool voor de eerste keer in meer dan twee jaar aan de leiding in Engeland. De laatste titel dateert zelfs al van 27 jaar geleden.

En ook Chelsea is indrukwekkend aan het spelen, ze staan slechts een punt achter the Reds. Dat zijn nu net twee ploegen met een verse trainer, respectievelijk Jurgen Klopp en Antonio Conte.

Wie wel en wie niet?

Gary Neville geeft een verklaring aan Metro: "Momenteel staan Chelsea en Liverpool voorop omdat ze geen Europees voetbal spelen, ze stralen vertrouwen uit en ze hebben de tijd om zich voor te bereiden."

Voor onder andere zijn vroegere ploeg heeft hij weinig hoop: "Tottenham en Manchester United zijn kansloos, ze zijn niet klaar voor de uitdaging. "

Toch niet 100%

"Kan ik met absolute zekerheid zeggen wie er kampioen wordt? Ik denk van niet. Maar het zal hoogst waarschijnlijk tussen deze twee teams gaan. En nu is het nog te open en te vroeg om het met zekerheid te kunnen zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties