Tainmont leunt niet achterover: "De waarheid van vandaag is niet die van morgen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Tainmont leunt niet achterover: "De waarheid van vandaag is niet die van morgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met twee assists tegen Lokeren was Clément Tainmont weer de beslissende factor. De Franse vleugelspeler was echter niet helemaal tevreden achteraf, want Charleroi had hoegenaamd geen grootse match achter de rug.

Tegen Lokeren heeft Charleroi niet zijn beste spel van het seizoen laten zien. Dat geeft Clément Tainmont ook toe. "In de tweede helft hadden we het moeilijk. Wij gaven hen de mogelijkheid om terug te komen. Wij moeten meer de baas zijn in ons spel, wij kunnen beter. We waren niet zeker genoeg om de match op slot te doen."

We moeten meer baas zijn in ons spel - Clément Tainmont

De Zebra’s toonden dat ze ook kunnen winnen zonder goed te spelen en blijven bij hun doel van de top 6. "Voorlopig is het zo goed," bevestigde de speler. "We moeten de druk kunnen weerstaan. Voor deze wedstrijd waren we achtste, dus moesten winnen om te blijven volgen. En daar zijn we in geslaagd. Het is belangrijk dat we onze emoties leren beheersen."

Als Charleroi hetzelfde tempo aanhoudt, is er een grote kans dat ze begin april in de juiste groep zitten. Maar de Fransman wil zich niet laten meeslepen. "Voorlopig is het top 6, maar de waarheid van vandaag is niet die van morgen. We zullen nog missers hebben ook ", waarschuwt hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties