Club Brugge trekt vol goede moed naar Leicester: "We willen punten pakken"
Tim Bex
Tim Bex
| 45 reacties

Vincent Mannaert gelooft in een goed resultaat voor Club Brugge in Leicester

Club Brugge trekt vol goede moed naar Leicester: "We willen punten pakken"
Foto: © photonews

Dinsdagavond gaat Club Brugge op bezoek bij Leicester City in de Champions League. De landskampioen kon tot nu toe nog geen punten pakken, maar manager Vincent Mannaert gelooft er in: "We willen de nul wegwerken."

“We willen niet met die nul punten blijven zitten”, klinkt het bij Vincent Mannaert bij Sporza. “Het zal niet gemakkelijk worden in Leceister, maar we willen minstens voor een punt gaan.”

De spelers zullen boven zichzelf moeten uitstijgen, we moeten scoren

“We moeten op zoek gaan naar doelpunten en ons optrekken aan de goede prestaties van de matchen tegen Porto”, gaat de manager verder. “We verdienden meer in die matchen. De spelers zullen er morgen alles aan doen om te scoren.”

Europees overwinteren

Club Brugge staat momenteel op de laatste plaats in de poule met nul punten. Om nog Europees te overwinteren moet de landskampioen punten pakken. "Het is altijd onze doelstelling geweest om te overwinteren, dus het zou jammer zijn om dat niet te halen. We zullen boven onszelf moeten uitstijgen."

In de heenwedstrijd verloor Club Brugge in eigen huis van de Engelse landskampioen met 0-3. De doelpunten werden toen gemaakt door Marc Albrighton en Riyad Mahrez (2x).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties