Overzicht Champions League: De Bruyne beslissend met perfecte assist, Neymar en Messi verbazen met knappe goal (mét beelden)

Timothy Collard Aernout Van Lindt
Timothy Collard en Aernout Van Lindt
| 5 reacties

Ook vanavond waren er liefst acht wedstrijden in de Champions League. Diverse teams kunnen zich plaatsen voor de volgende ronde en via ons hoeft u er niets van te missen, want wij lijsten alle actie voor jullie op!

Barça op spaarstand voorbij Celtic

Barcelona ging op het veld van Celtic winnen met 0-2. Een geniale combinatie tussen Neymar en Messi leidde de 0-1 in, Messi zette de eindstand met een penalty op het scorebord. Bekijk hieronder de knappe goal van Messi, op aangeven van Neymar.

Assist De Bruyne levert City punt op

Nog in de groep van Barça en Celtic, verdeelden Manchester City en Borussia Mönchengladbach de buit. Raffael knalde de Duitsers in de eerste helft op voorsprong, maar op slag van rust werkte David Silva een prima voorzet van De Bruyne tegen de touwen: 1-1.

Na de pauze moesten beide ploegen nog met tien verder, maar goals zagen we niet meer. Thorgan Hazard ontbrak omwille van privéredenen, daar lees je in dit artikel meer over.

Bayern onderuit

De eerste verrassing van de avond kwam meteen vanuit Rusland, waar Rostov - dat in de voorrondes nog voorbij Anderlecht raakte - won van Bayern München.

Douglas Costa had de Duitsers op voorsprong gebracht, maar via Azmoun en een strafschopdoelpunt van Poloz zetten de Russen de scheve situatie helemaal recht. Bernat hing de bordjes snel na de 2-1 meteen weer in evenwicht, maar dankzij Noboa was het toch de thuisploeg die won.

Benfica geeft 0-3-voorsprong uit handen

Benfica was op het veld van Besiktas goed op weg naar een ruime zege. Na amper een halfuur spelen stond er al een 0-3-tussenstand op het scorebord. Maar... De thuisploeg knokte terug en sleepte zelfs nog een 3-3-gelijkspel uit de brand.

23/11/2016 18:00Rostov FK - Bayern München3-2
23/11/2016 18:45Besiktas - SL Benfica3-3
23/11/2016 20:45Arsenal - PSG2-2
23/11/2016 20:45Ludogorets - FC Basel0-0
23/11/2016 20:45Napoli - Dinamo Kiev0-0
23/11/2016 20:45Celtic Glasgow - Barcelona0-2
23/11/2016 20:45Bor. Mönchengladbach - Manchester City1-1
23/11/2016 20:45Atlético Madrid - PSV2-0