Reactie José Izquierdo, de ster van de avond: "Mooiste goal uit mijn carrière"

Florian Holsbeek
Florian Holsbeek vanuit Leicester
| 24 reacties
José Izquierdo, de ster van de avond: "Mooiste goal uit mijn carrière"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor voor de vijfde keer in vijf wedstrijden in de Champions League. Eén jongen zorgde echter voor een lichtpuntje met een fantastisch doelpunt. José Izquierdo ging zich dan ook verblijden in de armen van Michel Preud'homme.

De 52ste minuut van de wedstrijd: Club Brugge wordt volledig gedomineerd door Leicester City en ook op het scorebord is het al 2-0. Het moment voor Izquierdo om uit zijn schulp te kruipen, de hele rechts flank op te rollen en af te werken met een schitterende trap. De fantastische goal bracht echter niets op.

José Izquierdo, dans les bras de Michel Preud'homme

En toch had Izquierdo een grote lach op zijn gezicht. "Het is de mooiste goal uit mijn carrière", zei hij. "Ik ken mijn kwaliteiten, dus was ik niet verwonderd dat ik die actie kon maken. Maar dat doen in de Champions League, tegen de kampioen van Engeland, dat is een droom die uitkwam."

Als één van de favorieten voor de Gouden Schoen ging hij zijn goal ook vieren in de armen van Michel Preud'homme. "Het is een goal die ik hem moest geven. Hij heeft me altijd vertrouwen gegeven, zelfs toen ik geblesseerd was. Met deze goal zal men in Europa ook gezien hebben wat ik kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties