Lommel United verliest op eigen veld van Tubeke en blijft in het sukkelstraatje

Tim Bex
Tim Bex
| 23 reacties

In de Proximus League nam Lommel United het in eigen huis op tegen Tubeke. Beide ploegen bengelen onderaan het klassement en konden nog maar één punt pakken in twee wedstrijden. Om mee te blijven draaien in Eerste Klasse B waren de drie punten dus meer dan welkom.

Lommel United kwam net voor rust op voorsprong na een doelpunt van Bertjens. Maar in de tweede helft liep het minder vlot voor de thuisploeg. Eerst maakte Tubeke gelijk na een erg streng gefloten strafschop en niet veel later schonk Zenke Tubeke de drie punten aan door de 1-2 op het scorebord te zetten.

Het werd dus een pijnlijke avond voor Lommel United. De Limburgers hebben nog maar één punt gepakt in drie wedstrijden en blijven zo onderaan bengelen in Eerste Klasse B. Volgende week gaat Lommel op zoek naar de drie punten op het veld van Roeselare, de kampioen van de eerste periode.