Griezmann sluit transfer naar Real Madrid uit, maar doet Engeland dromen: "Ik verkies de Premier League"

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Griezmann sluit transfer naar Real Madrid uit, maar doet Engeland dromen: "Ik verkies de Premier League"
Foto: © photonews

Zondagmiddag neemt Atlético Madrid het op tegen Osasuna. Belg Yannick Carrasco zal waarschijnlijk tussen de lijnen staan, maar een andere basispion is ongetwijfeld Antoine Griezmann. De aanvaller van Atlético is alweer bezig aan een zeer sterk seizoen.

Griezmann speelde dit seizoen al 16 wedstrijden voor Atlético Madrid. Daarin scoorde hij al negen keer en gaf hij al zes assists. Straffe cijfers van de Franse aanvaller. In een interview met TF1 liet Griezmann zich uit over een mogelijk transfer.

"PSG is een interessante club", vertelt de Fransman. "Maar ik ben geen fan van de Ligue 1. Ik ben meer fan van de Spaanse La Liga of de Engelse Premier League. Maar momenteel denk ik nog niet aan vertrekken, ik zit goed bij Atlético."

Ik verkies La Liga (Spanje) of de Premier League (Engeland)

Momenteel zit Griezmann bij Atlético, maar ook de andere Madrid toont belangstelling. "Neen, naar Real Madrid ga ik niet. Dat is een belofte die ik maak. Ik vind dat er tussen beide ploegen geen ondelinge transfers mogen worden gedaan."

Griezmann is naast Lionel Messi en Cristiano Ronaldo één van de topfavorieten voor de Ballon d'Or. "Ik ben ervan overtuigd dat Cristiano Ronaldo de prijs zal winnen", klinkt het bij Griezmann. "Maar voor mij is het een mooie erkenning. Ik heb Ronaldo ook gefeliciteerd met zijn seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties