Overzicht vrijdagavond: Mist in Frankrijk, geen winnaars in Spanje en Duitsland

Yannick Lambrecht

Lokeren en Zulte-Waregem deelden de punten, dat was in Spanje en Duitsland vanavond niet anders. Eén match werd zelfs uitgesteld door te dichte mist. Hier vindt u het overzicht van de avond.

Het duel tussen Dijon en Marseille kon niet doorgaan en is voor morgen, dat kan u hier lezen.

In Duitsland speelden onverwachte revelaties Frankfurt en Hoffenheim tegen elkaar. De thuisploeg had een groot overwicht, maar geen van beide ploegen kon een doelpunt maken: 0-0 eindstand dus. Hoffenheim blijft zo wel ongeslagen, net zoals koploper Leipzig.

Malaga geraakt maar niet in de top zeven voor de Europese plaatsen. Tegen Granada, dat nog maar acht punten had, gaf het een voorsprong tien minuten voor het einde uit handen. In de blessuretijd werd het verlossende doelpunt voor Malaga nog afgekeurd door buitenspel, dus bleef het bij een puntendeling.