Genk tankt vertrouwen in Europa: "Dit kan de ploeg op de rails krijgen"

Redactie
| 2 reacties
Genk tankt vertrouwen in Europa: "Dit kan de ploeg op de rails krijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk heeft zijn groep in de Europa League gewonnen en wil daar verder op teren voor de rest van het seizoen. De laatste weken ging de vormcurve serieus de diepte in, maar dat willen ze nu rechttrekken.

Dimitri De Condé was uitermate tevreden na de winst tegen Sassuolo. "Ik denk dat we heel tevreden mogen zijn met de zege en vooral met de groepswinst. Het was een zware poule met een Spaanse en Italiaanse eersteklasser. Zo'n groep op de eerste plaats afsluiten, is een zeer goed resultaat. Daarnaast hebben ook heel wat jongeren zich laten zien met Heynen, Trossard en doelman Jackers", zei hij aan Sporza.

De jongeren vochten dus en gaven het goeie voorbeeld. "We wilden het echt wel en niet alleen voor de eer. We zitten in een situatie waarin het niet super gaat. We moeten dan ook van elke gelegenheid gebruikmaken om deze ploeg opnieuw op de rails te krijgen. De wedstrijden tegen Oostende en Lokeren waren een zware domper. Het was twee keer niet wat we verwacht hadden. Hopelijk is deze zege bij Sassuolo een voorbode van veel moois de volgende weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties