Preud'homme was verrast: "Heeft Simons nog niet gewonnen in Anderlecht? Wel, dat is een mooie motivatie voor onze kapitein"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 14 reacties
Preud'homme was verrast: "Heeft Simons nog niet gewonnen in Anderlecht? Wel, dat is een mooie motivatie voor onze kapitein"
Foto: © Photonews

Club Brugge probeert zondagnamiddag komaf te maken met de vloek van het Constant Vanden Stockstadion. Blauw-zwart kon al sinds 1998 niet meer winnen op het veld van eeuwige rivaal RSC Anderlecht. Zelfs oudgediende Timmy Simons won er nog nooit.

Timmy Simons wordt zondag 40 en je zou dus denken dat de oude rot gedurende zijn lange carrière als eens ging winnen op het veld van Anderlecht. Niets is minder waar: Simons was er in 1998 nog niet bij en won met Club Brugge dus nog nooit op het veld van paars-wit.

“Of het mooi zou zijn voor Timmy om te gaan op het veld van Anderlecht? Ja”, aldus Michel Preud’homme op zijn persmoment in aanloop naar de match tegen paars-wit. "Maar Timmy heeft al veel meegemaakt, hé. Hij zal daar toch wel al eens gewonnen hebben, niet?”

"Een mooie motivatie voor onze kapitein"

Michel Preud'homme

Blijkbaar niet, Michel. In 1998 was de huidige kapitein van Club er nog niet bij, en daarna won Club nooit meer op het veld van Anderlecht. “Ah, kijk eens aan. Dat is dan best een mooie motivatie voor onze kapitein, hé”, kon er bij Preud’homme een lachje van af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties