Dit is de reden waarom Antwerp en Lierse hun tanden stukbijten op Roeselare: "Het blijft bijzonder"

Dirk Pieters en Redactie
| 9 reacties
Dit is de reden waarom Antwerp en Lierse hun tanden stukbijten op Roeselare: "Het blijft bijzonder"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een reeks van vijftien ongeslagen duels. Daarmee verbrak Roeselare afgelopen weekend zijn unieke record dat al sedert het seizoen 2000-2001 stand hield. Hoe kijkt nieuwkomer Wouter Biebauw naar de suprematie van de West-Vlamingen in de Proximus League?

Biebauw ruilde deze zomer KV Oostende in voor Roeselare. Een overstap die uitmondde in een succesverhaal. KSVR pakte de eerste periodetitel en staat ook nu weer op kop.

"De sterkte van het team is de kwaliteit en de professionele mentaliteit", vertelt de doelman bij Voetbalkrant.com. "Elke wedstrijd die we tot nu speelden, had ik telkens het gevoel dat iedereen tot het uiterste ging. We hadden niet verwacht om de eerste periode te winnen en ook nu weer mee te doen. We blijven het bijzonder vinden."

Zowel Antwerp, Lierse, OHL als Roeselare zie ik lang meedoen

En zo is het aardig keepen voor de 32-jarige Biebauw. "Als doelman is het natuurlijk leuk en motiverend om weinig doelpunten te slikken. Ik krijg soms maar één of twee ballen te verwerken, die ik natuurlijk moet pakken. Voor de tweede periode schrijf ik nog niemand af. Zowel Antwerp, Lierse, OHL als Roeselare zie ik lang meedoen. Of wij nóg beter kunnen? Qua resultaten is dat moeilijk, maar qua spelniveau denk ik wel", besluit de routinier.

Vorig seizoen stond Biebauw nog bij KV Oostende onder de lat
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties