Ronaldo blijft aan de hoge verwachtingen voldoen: "Er wordt van altijd meer verwacht van Cristiano"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Ronaldo blijft aan de hoge verwachtingen voldoen: "Er wordt van altijd meer verwacht van Cristiano"

Real Madrid had enige moeite in de finale op het WK voor clubs tegen de Kawashima Antlers. Maar ingeval van nood is daar Cristiano Ronaldo, die een hattrick maakte. Hij sprak na de match over het einde van zijn droomjaar.

Ronaldo bracht zijn ploeg in de verlengingen voorbij de Japanners, en werd zo verkozen tot Speler van het Toernooi. Het was voor hem het perfecte einde van een jaar vol successen. "2016 is een geweldig jaar geweest, een droom. Ik had zo'n einde als vandaag niet verwacht, dat we de finale winnen door drie goals van mij. Ik ben heel blij."

Hoge verwachtingen

“Er wordt van altijd meer verwacht van Cristiano. Het was een zeer mooie week na de winst van de Ballon d’Or, het was het perfecte einde van het jaar. Ik dank al mijn ploeggenoten, dankzij hen heb ik persoonlijke prijzen gepakt,” zei hij.

“We wilden deze prijs erg graag hebben. Het was geen makkelijke wedstrijd, we hadden niet verwacht dat Kawashima zo goed zou spelen.” Dankzij hem kunnen de Madrilenen nog maar eens een trofee in hun kast zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties