Reactie Vogel voor de kat? Transferperiode zal beslissen over degradatie, Rednic keert kar helemaal

Simon Hamoir
Simon Hamoir vanuit Moeskroen
| 12 reacties
Vogel voor de kat? Transferperiode zal beslissen over degradatie, Rednic keert kar helemaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen en Westerlo maakten er niet meteen de meest boeiende degradatiekraker van. De 0-0 stond dan ook een beetje in de sterren geschreven. De maand januari zou wel eens allesbepalend kunnen worden om te beslissen over degradatie of redding.

Jacky Mathijssen vroeg al een paar keer om versterking, maar botste daarbij op de financiële grenzen van Westerlo. En dus heeft hij ondertussen het geweer van schouder verlegd. Hij probeert het positieve te zien in wat hij in Henegouwen zag.

"We hadden het mentaal moeilijk na de nederlaag afgelopen weekend. Maar iedereen heeft gezien dat we met een positieve spirit zijn gekomen én dat we niet kwamen om te spelen op een puntje."

Rednic: "Er zal versterking moeten bijkomen"

"We mogen tevreden zijn, zeker van de manier waarop we het eerste halfuur hebben gespeeld. Dit is goed voor het vervolg van de competitie." Al lijkt er in operatie redding echt nog wel iets nodig te zijn.

Dat beseft ook Mircea Rednic aan de andere kant van de tafel in de perszaal op Le Canonnier. "Ja, er zal versterking bij moeten komen. We hebben onvoldoende kwaliteit." Een bocht van 180 graden, want twee weken geleden sprak hij nog over voldoende kwaliteit. Maar als RMP de markt opgaat én enkele goede spelers op de kop kan tikken, dan krijgt Westerlo het in 2017 wel erg moeilijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties