Messi stuurt zijn kat naar FIFA-gala, Ronaldo opnieuw grote favoriet

Koen Frans
Koen Frans
| 45 reacties
Messi stuurt zijn kat naar FIFA-gala, Ronaldo opnieuw grote favoriet
Foto: Photonews

Vanavond wordt in het Zwitserse Zürich de Wereldvoetballer van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Lionel Messi is - uiteraard - één van de drie genomineerden, maar zal er straks niet bij zijn op dit prestigieuze FIFA-gala.

Lionel Messi zal vanavond, samen met de rest van de selectie van FC Barcelona, ontbreken op het FIFA-gala in het Zwitserse Zürich, waar de prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar wordt uitgereikt. De 29-jarige Messi is nochtans samen met Cristiano Ronaldo (Real Madrid) en Antoine Griezmann (Atletico Madrid) genomineerd voor de prestigieuze prijs die naar de naam 'FIFA's Best' luistert.

Barcelona laat in een verklaring op de website van de club weten dat Messi zich zal concenteren op de wedstrijd van woensdag tegen Athletic Bilbao in de Copa del Rey. De heenwedstrijd werd met 2-1 verloren. Ronaldo is de grote favoriet om tot Wereldvoetballer van het Jaar uitgeroepen te worden. Hij won onlangs al de Gouden Bal, die sinds dit jaar terug (alleen) door het Franse tijdschrift France Football wordt georganiseerd.

De bevallige Eva Longoria is de gastvrouw van de avond. Het gala is vanaf 18u30 overigens live te volgen op Eurosport.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties