Lommel recupereert nog steeds van de uppercut bij Lierse: "Door te jammeren en ons negatief uit te laten zal het niet beter gaan lopen"
Dirk Pieters en Redactie
| 2 reacties

Lommel United opende met een opdoffer zijn tweede seizoenshelft

Lommel recupereert nog steeds van de uppercut bij Lierse: "Door te jammeren en ons negatief uit te laten zal het niet beter gaan lopen"
Foto: © photonews

Lommel United wilde sterk uit de startblokken schieten om snel uit de onderste regionen van de Proximus League weg te geraken. Maar na een 5-1-nederlaag bij Lierse dragen de Limburgers nog steeds de rode lantaarn.

Glenn Neven scoorde zondag op het Lisp de eerredder. "Aan dat doelpunt hecht ik 0,0 procent belang", vertelt de middenvelder bij Voetbalkrant.com. "Wie na een wedstrijd als die tegen Lierse content kan zijn met een eigen doelpunt, is het niet waard om in teamverband te spelen."

"Het resultaat gaat voor op alles. Ik hoop dat we de situatie snel kunnen omdraaien, te beginnen met vrijdag."

Dit seizoen begonnen we nog geen enkele match met het gevoel dat het het makkelijk zou worden

Dan komt de kampioen van de eerste periode op bezoek. "De volgende thuismatch tegen Roeselare wordt weer niet simpel", pikt Mathias Schils in. "Ik denk niet dat wij dit seizoen al één match hebben kunnen aanvatten met het gevoel dat het makkelijk zou worden."

"We hadden uiteraard gehoopt om 2017 beter te kunnen starten, maar door te jammeren en ons negatief uit te laten zal het niet beter gaan lopen. Het zal met de voeten op het veld moeten gebeuren", besluit Schils.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties